Provoz soukromého klubu

admin
Administrátor
Příspěvky:25
Registrován:úte 30. srp 2016 8:40:49
Provoz soukromého klubu

Příspěvekod admin » úte 30. srp 2016 9:02:43

Zkušenosti z provozu soukromého klubu

admin
Administrátor
Příspěvky:25
Registrován:úte 30. srp 2016 8:40:49

Re: Provoz soukromého klubu

Příspěvekod admin » úte 30. srp 2016 10:08:15

Provoz soukromého klubu vyžaduje jednu věc navíc, proti provozu pouhého baru a to je hlídání všeho, co se motá kolem členů. Naše řešení se kompletně stará o celou tuto problematiku a přináší dokonce řadu zlepšení běžného provozu. Systém hlídá jak celý proces kolem registrace členů, klubových karet, jejich konzumace (máte podrobné statistiky konzumace na každého člena).
Jde v podstatě o to, že úřad bude chtít doložit, že jde skutečně o soukromý klub. Pouhé označení zvenku provozovny jim nestačí, rádi zpochybňují samotný provoz.
Potřebujete splnit následující body:
1) Bude potřeba mít funkční registraci členů - ať už papírovou, nebo elektronickou
2) Členové musí mít členské průkazy - karty, cokoliv, co je jednoznačně identifikuje u kasy i vstupu
3) Musíte mít systém, který sleduje konzumaci člena na základě jeho karty - klasický pokladní systém, který jde propojit s kartami členů - náš systém toto plně podporuje a to včetně karet s čárovým kódem, nebo s čipem.
4) V případě, že příjde osoba, nebo osoby, které neznáte, určitě vyžadujte u první objednávky registraci, nebo členský průkaz. Může jít o kontrolní nákup úředníků. Pokud budou obsloužení bez tohoto kroku, mohou vám dělat potíže - je ale na toto řešení, u nás pomohlo to, že šlo o jednorázové pochybené nového - zaučujícího se personálu. Nikdo není neomylný a je na to přihlíženo. Nesmí to ale být pravidlem. Úředníci rádi opakují kontroly a posílají jiné lidi.

Pokud toto vše splníte, pak je provoz neohrožen.


Zpět na “Soukromé kluby - založení a provoz”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů